25 / 04 / 2024

Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki ürün fiyatlarıyla ilgili vatandaşı şok eden ilginç gerçek!

Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki ürün fiyatlarıyla ilgili vatandaşı şok eden ilginç gerçek!

Edirne'deki Tarım Kredi Kooperatifleri fiyatları ile Balıkesir'deki fiyatların farklı olduğu ortaya çıktı.



Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki ürün fiyatlarıyla ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Tarımdan Haber'in paylaştığı habere göre, Tarım Kredi Kooperatifleri Ağustos ayında Adana’da ayçiçek alım fiyatını (yüzde 40) yağ oranına göre 10750 TL/ton olarak açıklarken, önceki gün Edirne’de çiftçi ortaklara gönderilen mesajda ise (yüzde 40) yağ oranına göre ayçiçek alım fiyatının 11500 TL/ton olduğu açıklandı.

AYÇİÇEĞİ ALIM FİYATININ ARTIRILDIĞI DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ

Edirne’de çiftçilere gönderilen mesaj ilk planda Tarım Kredi Kooperatiflerinin ayçiçek alım fiyatında artışa gittiği şeklinde anlaşılırken, ancak kısa süre sonra durumun öyle olmadığı ortaya çıktı.

Edirne’de çiftçilere gönderilen 11500 TL/ton fiyatın sadece Trakya’daki alımlar için geçerli olduğu onun dışındaki bölgelerde ise 10750 TL/ton alım fiyatında bir değişikliğe gidilmediği anlaşıldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri ndeki ürün fiyatlarıyla ilgili vatandaşı şok eden ilginç gerçek!

BÖLGE BİRLİKLİKLERİNİN BİRBİRİNDEN HABERİ Mİ YOK?

Tarım Kredi Kooperatifleri gibi merkezi ve bölge birlikleri örgütlenmesi bulunan bir kurumun aynı yağ oranına sahip ayçiçeğinde bölgelere göre farklı alım fiyatı açıklaması çiftçi kuruluşunda yaşanan politikasızlığı gözler önüne sererken, bu durum çiftçilerin tepkisini çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön