18 / 04 / 2024

Tarım Kredi marketlerine yoğun ilgi! Tarım Kredi marketlerinde başka hangi ürünler indirime girecek?

Tarım Kredi marketlerine yoğun ilgi! Tarım Kredi marketlerinde başka hangi ürünler indirime girecek?

Tarım Kredi marketlerinde uygulanmaya başlanan indirim vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Tarım Kredi marketlerinde başka hangi ürünler indirime girecek?



Tarım Kredi marketleri 1.400'e yakın noktada indirimli satışlarına başladı. Temel ihtiyaç maddelerini uygun fiyatlardan almak isteyenler yoğun ilgisiyle küçük çaplı izdihamların yaşandığı marketlerde, sarı etiketli ürünler çok kısa bir süre içinde tükendi. Uygulanmaya başlanan bu indirimli fiyatlardan memnun olduklarını dile getiren vatandaşların alışveriş yaptığı reyonda azalan ürünler depolardan gelen ürünlerle yenilendi. Ülke genelinde Tarım Kredi Kooperatifi'nin tüm şubelerinin önlerinde kuyruklar oluştu. Geçtiğimiz gün uygulanmaya başlayan fiyatlardaki düşüşler bölgelere göre farklılık göstermektedir. Fiyatlardaki indirim oranı yüzde 30'lara dayandı. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, şeker, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, bal, zeytin çay, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya ve bebek bezinde indirim uygulandı.

İndirim uygulanan ürünler arasında yer alan yarım yağlı sütün fiyatı 14.75 TL'ye çekildi. 2 litre zeytinyağının fiyatı 117.90'a gerilerken, kuru soğanın fiyatı 7.95'ten 5.95'e indi. 1 kilogram fasulyenin fiyatı 30.45'ten 23.50'ye, 1 kilo çay ise 66.90'dan 59.90'a düştü. Temizlik ürünlerinde de ciddi indirim yapıldı. 5 kilo toz deterjan da 78.90 TL’den 64.90'a düştü.

GÖZLER DİĞER ZİNCİR MARKETLERİNDE!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine yansıyan yüzde 30'a varan indirimli fiyatlarından sonra zincir marketlerde de indirim uygulanması bekleniyor. Temel tüketim maddelerinin ardından bir diğer indirim de ette uygulanacak. Ette yüzde 35'i bulması beklenen indirim için Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek olan et ürünleri, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde hızlı bir şekilde raftaki yerini alacak.

Tarım Kredi marketleri nerelerde var? En yakın Tarım Kredi marketi nerede?

Tarım Kredi market saat kaçta açılıp, kapanıyor? İşte Tarım Kredi market çalışma saatleri!

Tarım Kredi'de hangi ürünler indirimli satılacak? İşte Tarım Kredi'de indirimli satılacak ürünlerin tam listesi!


Geri Dön