19 / 04 / 2024

Tepe Home, 2015 yılında da bayilik ağıyla büyüyecek!

Tepe Home, 2015 yılında da bayilik ağıyla büyüyecek!

Başkent'in önemli markalarından Tepe Home, bayilik ağıyla büyüme yolunu seçti. 2014 yılında toplam 8 bayi mağazası açıldı. 38 noktada hizmet vermeye başlayan Tepe Home, 2015 yılında bayilik ağıyla büyümeye devam edecek.



Bilkent Holding tarafından 1997 yılında kurulan, aradan geçen sürede yurt içi ve yurt dışında toplam 38 noktada hizmet vermeye başlayan Tepe Home, 2015 yılında da bayilik ağıyla büyümeye devam edecek. 

2'si İstanbul'da olmak üzere 8 yeni bayi mağazası açılan şirketin Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Fırat Tiirkfiliz, Tepe Home'u Sabah Başkent'e anlattı. 

Tepe Home'un kuruluşundan bahseder misiniz? 

Kimler tarafından ne zaman kuruldu? 

¦ Tepe Home, Bilkent Holding kuruluşudur. 1997 yılında mobilya ve aksesuar perakendeciliği sektörü üzerine kuruldu. îlk mağazamız 1998 yılında Bilkent Center'da açıldı. Holding tarafından alman karar ile 1968 yılında kurulan ve mobilya üretimi yapan Tepe Mobilya ile 2011 yılında birleşti. Artık tek bir marka altında hem perakende hem de üretim olarak hizmet veriyoruz. 

Şu an Türkiye genelinde kaç şubesi bulunuyor? 

¦ Türkiye geneli ve yurtdışı mağazalarımızla birlikte toplam 38 noktada bulunuyoruz. 

İhracat yapıyor musunuz? 

¦ Bugüne kadar önceliğimiz bu yönde değildi. Artık ihracat yapmaya odaklanacağız. 

Aynı zamanda 2015 yılı hedefleri nedir? 

¦ 2015 yılı hedefimiz, son 4 yılda olduğu gibi Türkiye'de bulunmadığımız her noktada bayilik ağımız ile yer alarak büyümeye devam etmek olacak. 

Satış sonrası hizmet veriliyor mu? 

¦ Elbette. Satış öncesi, satış esnası ve satış sonrası müşteri ilişkileri hizmeti önem verdiğimiz noktalardan biri. 2015'te müşteri ilişkilerini en iyi yöneten' markaların başında olmayı hedefliyoruz. 

ağımız vasıtasıyla 2'si İstanbul'da olmak üzere toplam 8 yeni bayi mağazası açıldı. 

Hangi ürünlerin satışı yapılıyor? Ürün yelpazesinden bahseder misiniz? 

¦ Tepe Home, ürün yelpazesi ve hedef kitlesi oldukça geniş bir marka. Bir evin ihtiyacı olan tüm dekorasyon ürünü ihtiyacınızı tek bir alanda karşılayabiliyorsunuz. Ürün gamımızda 30 bine yakın ürün mevcut. Üstelik mağazalarımızda satılan mobilyaların yüzde 80'ini modern tesislerimizde kendimiz üretiyoruz. 

Mobilya ürün gamımızda; yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, genç ve çocuk odaları, bahçe mobilyaları, TV üniteleri ve tekil mobilya ürünleri bulunuyor. Aksesuar ürün gamımızda ise; banyo, aydınlatma, mutfak, halı, ev tekstili, salon tekstili, salon aksesuarları ve hediyelik eşya gibi binlerce ürün bulunuyor. Aksesuar ürünlerini ağırlıklı olarak yurt dışından ithal ediyoruz. 

Üretim nerede yapılıyor? 

¦ Tepe Home mobilyalarının yüzde 80'i kendi üretim tesislerinde yapılıyor. Modern tesislerimizde son teknoloji makineler, l'inci sınıf işçilik ve malzeme ile üretim yapıyoruz. 

Yeni sezon ürünler hakkında bilgi verir misiniz? Hangi tarz ve renkte ürünler var? 

¦ Her zevke ve bütçeye uygun modellerle yepyeni bir sonbahar-kış koleksiyonu hazırlandı. Yatak odaları, oturma odaları, genç odaları ve yemek odalarının doğal ahşap hissi ile sentezlenen yeni koleksiyonlarda; retro, provance, endüstriyel, klasik ve modern tüm çizgiler görülecek. Tasarım ekibimiz, doğal, sakin, beyaz, krem gibi renklerin kullanılmasını öneriyor. 


Sabah Başkent


Geri Dön