26 / 04 / 2024

Thodex’teki şüpheli hareketler yabancı yatırımcının dikkatinden kaçmadı!

Thodex’teki şüpheli hareketler yabancı yatırımcının dikkatinden kaçmadı!

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, geçtiğimiz gün kepenk kapatarak yatırımcılarının parasıyla ortadan kayboldu. Ancak Thodex'in bazı hareketleri yabancı yatırımcıların dikkatinden kaçmamış.



Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, geçtiğimiz gün kepenk kapatarak yatırımcılarının parasıyla ortadan kayboldu. 

Sözcü'de yer alan habere göre; Thodex nedeniyle binlerce kişi mağduriyet yaşadı. Tüm yatırımlarını yitiren kullanıcılar, şirketin önünde haklarını aramak için bir araya geldi. Fakat, bu gelişmelerden önce şirketin altcoinlere piyasanın altında fiyat vermesi bazı yabancı yatırımcıların dikkatini çekmiş. 

Thodex’teki şüpheli hareketler yabancı yatırımcının dikkatinden kaçmadı!

Cedric Gerard isimli bir kullanıcı Thodex tarafından yapılanları kaçış stratejisi olarak yorumlamış ve bunları tweetlerinde dile getirmiş.

Kullanıcı yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

“Türk borsası Thodex’i inceliyor musunuz? Doge’ı yüzde 30 piyasa fiyatının altında satıyorlar ve onları geri almaya çalıştığınızda paraları alıkoyuyorlar. Bir kaçış stratejisine benziyor mu? Bütün bunlar doge pompasına denk geliyor mu? 24 saat içinde 500 milyon doların üzerinde Doge ticareti yaptılar.”

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer nasıl kaçtı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön