19 / 04 / 2024

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular nasıl yapılacak?

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular nasıl yapılacak?

Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana göre sınavla toplamda 80 personel alımı yapılacağı açıklandı. Ticaret uzman yardımcısı alımlarına başvuruların nasıl yapılacağı ise araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...



Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda sınavla ticaret uzman yardımcısı alınacağı açıklandı. İlana göre, Ticaret Bakanlığında Genel İdare Hizmetleri Sınıfından giriş sınavı ile merkez kadrolarına toplamda 80 ticaret uzman yardımcısı alınacak. 

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular nasıl yapılacak?

Yayınlanan ilan kapsamında; öğrenim dalı, bilgisayar mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, İktisat, Hukuk, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İşletme, Maliye,  İstatistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik olanlar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Peki başvurular nasıl yapılacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön