18 / 04 / 2024

TikTok’ta alışveriş dönemi yeniden başlıyor!...

TikTok’ta alışveriş dönemi yeniden başlıyor!...

TikTok Shop özelliğinde yeni gelişmeler yaşanmak üzere. İngiltere'de test edilen TikTok'ta alışveriş deneyimi artık daha fazla ülkede devreye girmeye başlıyor. İşte detaylar...



Popüler sosyal medya platformu TikTok, son zamanlarda e-ticaret dünyasına adım atmak için çalışmalarını hızlandırdı. İlk olarak İngiltere’de test edilen live shopping (canlı alışveriş) deneyiminin başarısız olmasından sonra, gözler ABD ve Kanada pazarına döndü. 

TikTok Shop: TikTok’un canlı alışveriş özelliği genişliyor!

TikTok Shop isimli özellik bir süre önce İngiltere’de denenmeye başlanmıştı. Ürünlerini platform üzerinden satmak isteyen fenomenlere ve markalara olanak tanıyan  bu hizmet, daha fazla bölgeye yayılmak üzere. TalkShopLive isimli bir firma ile ortaklık kurmayı hedefleyen TikTok, live shopping’i ABD ve Kanada’da test etmeye başlayacak.

TikTok Shop, kullanıcıların canlı yayınlar sırasında uygulamadaki bağlantılar üzerinden ürün satın almalarına olanak tanıyacak. Tayland, Malezya, Vietnam, Singapur, Filipinler ve Endonezya’dan sonra ilk kez İngiltere’de kullanılmaya başlanmıştı.

TikTok ve TalkShopLive arasındaki anlaşma henüz onaylanmadı, fakat iki şirketin oldukça uyumlu bir birliktelik içine girecekleri az çok belli oldu.. Los Angeles merkezli TalkShopLive, çeşitli markalara canlı yayın üzerinden alışveriş yapma fırsatı sunuyor. 


Geri Dön