26 / 04 / 2024

Tiryakileri üzecek haber! Bir zam da çaya

Tiryakileri üzecek haber! Bir zam da çaya

Asgari ücrete zam geldi ama şimdiden eriyor. Geçtiğimiz hafta çayın fiyatında yüzde 25'lik artış yaşanmıştı. Bunun ardından bir zam daha geldi.



Son günlerde artan zamlardan sonra bir zam da çaya yapıldı. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından çaya 16 Mayıs Pazartesi günü yüzde 43.71'e yakın zam yansıtılmıştı. Çay fiyatları artmaya devam ederken geçtiğimiz hafta çaya bir zam daha gelmiş ve yüzde 25'lik bir artış yapılmıştı.

Çay tiryakilerini üzen zamın ardından bir zam daha yapıldı.  Çay fiyatlarına 5 Temmuz Salı günü yani bugün yüzde 9.5'lik bir artış yapıldı. Buna göre çaya 2 ay içinde toplamda yüzde 61.3 zam geldi. 

Sektör temsilcileri Temmuz ve Ağustos aylarında çaya yeni zamların geleceğini iddia edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön