19 / 04 / 2024

Tokat Şehir Kimliği Çalıştayı 13 Şubat'ta!

Tokat Şehir Kimliği Çalıştayı 13 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Tokat Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı’nda sona gelindi. 13 Şubat 2015 Cuma günü saat 13.30’da, Çavuşoğlu Tower Hotel’de yapılacak olan çalıştayda, ‘Tokat ne ister?’ sorusunun cevapları alınaca



Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Tokat Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı’nda sona gelindi.  13 Şubat 2015 Cuma günü saat 13.30’da, Çavuşoğlu Tower Hotel’de yapılacak olan çalıştayda, ‘Tokat ne ister?’ sorusunun cevapları alınacak.    


Çalıştayda, Tokat’ın tarihi kültürel varlıkları ve maddi, manevi değerleri korunarak; yeniden inşa ve imar sürecinde nasıl bir gelecek vizyonunun benimsenmesi gerektiği, değişim-gelişim süreçlerinde oluşan fırsat ve tehditlerin neler olduğu ve nasıl değerlendirileceği müzakere edilecek.  


Çalıştaya Sayın Tokat Belediye Başkanı Sayın Av. Eyüp Eroğlu, Tokat Vali Vekili Sayın Mehmet Küspeci, ÇŞB Sempozyum ve Çalıştaylar Heyeti Üyesi Zekeriya Erdim, çok sayıda bürokrat, iş adamı, sivil toplum temsilcisi, akademisyenler ve yerel halk katılacak.


Çalıştaylar, şehre şehirlinin gözünden ve gönlünden bakmak; şehrin gelecek vizyonunu şehirde yaşayanlarla birlikte belirlemek için düzenleniyor. Yapılacak çalıştaylar 81 ili kapsayacak.


Geri Dön