24 / 04 / 2024

TOKİ Kütahya Gediz Konutları'nın inşaatında son durum!

TOKİ Kütahya Gediz Konutları'nın inşaatında son durum!

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, TOKİ 4. Etap 353 konutlarının inşaat sahasında incelemede bulundu.



Kütahya Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, şantiyesi kurularak çalışmaları başlatılan Gediz Belediyesi ve  TOKİ  işbirliği ile Salur ve Ergenekon mahallerinde yapımı gerçekleştirilecek olan TOKİ 4. Etap 353 konutlarının inşaat sahasında incelemede bulunarak yüklenici firma yetkililerini ziyaret etti. Ziyarete Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu'na, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Gediz OSB Müdürü Sabri Perşan eşlik etti. 


Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Salur ve Ergenekon mahallerinde yapımı gerçekleştirilecek olan TOKİ 4. Etap 353 konutların yüklenici firması yetkilileri ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Başkan Saraoğlu yaptığı açıklamada, "TOKİ 4.Etap Konutların yapım çalışmaları yoğun ve artan bir tempo ile sürmektedir. Gediz'de artan nüfusla birlikte konut ihtiyacının da sürekli artıyor" dedi. 


Gediz'in dışarıdan göç alan bir ilçe olduğuna vurgu yapan Başkan Saraoğlu, ilçedeki konut ihtiyacının kapatılması için Gediz Belediyesi olarak bir takım çalışmalar yaptıklarını, konut ihtiyacının kapatmanın yolunun toplu konutlar üretmekten geçtiğini ve her geçen gün sanayisiyle, ekonomisiyle, turizmiyle, eğitim ve sosyal alanlarıyla hızla büyümeye devam eden Gedizin yapılanz ve yapılacak olan yatırımlarımlar ile daha büyük bir ekonomi, daha nitelikli bir sosyal yaşam ve marka şehir olma yolunda hızla büyümeye devam edeceğini belirtti. 




Mehmet APAYDIN/Gazete 43


Geri Dön