25 / 04 / 2024

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...



Kurada hak sahibi olacakları tebrik eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Bugün belki sayı yetersiz kalacağını ve kurada çıkmayanlar olacağını dile getirerek, "Hiç üzülmeyin. Bu taleplerin hepsini alacağız. Gerek TOKİ başkanımız, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve son cümlede Sayın Cumhurbaşkanımızın yeni talimatlarını almak için gece gündüz demeden çalışacağız." dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Vali Mustafa Koç ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, noter huzurunda ilk kuraları çekti.

Kurada adı çıkan hak sahiplerinin adları tek tek okunup, dijital ekrana yansıtıldı, salona sığmayan vatandaşlar, kurayı dışarıda kurulan ekranlardan canlı olarak izledi.

Gerçekleştirilen kura çekilişinde çıkan Nuray Demiray yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Allah'ım bana nasip etti, herkese nasip etsin, olmayanlara da versin." diye konuştu.

Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022 sorgulamak için tıklayın

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için tarih belli oldu! 194 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 577 konutluk bir yeni proje daha geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!


Geri Dön