26 / 04 / 2024

TOKİ Orhangazi 4.etap projesi TOKİ'ye teslim edildi!

TOKİ Orhangazi 4.etap projesi TOKİ'ye teslim edildi!

Belediye Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte TOKİ'nin Bölge Koordinatörlüğü'nüıı yer aldığı İstanbul'a giden Başkan Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap Konutlarının yapılacağı alan ile ilgili projeleri burada TOKİ'ye teslim etti.




Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de hayata geçirileeek olan  TOKİ  4.Etap Projesi için İstanbul'da TOKİ Bölge Müdürlüğü'nii ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte TOKİ'nin Bölge Koordinatörlüğü'nüıı yer aldığı İstanbul'a giden Başkan Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap Konutlarının yapılacağı alan ile ilgili projeleri burada TOKİ'ye teslim etti. 


Belediye Başkam Neşet Çağlayan, Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte bir süre önce İstanbul'da hizmet vermeye başlayan TOKİ'nin Bölge ve Şehir Planlama Koordinatörlüğünde İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan ile bir araya geldi. Burada Orhangazi projesi ile ilgili görüşme yapan Çağlayan, bölge plan ve projelerini Uğur İnan'a teslim etti. 


İNCELEME YAPILACAK 


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap için plan ve projelerin TOKİ'ye teslim edildiğini belirterek, "TOKİ planlama dairesi teknik personeli önümüzdeki günlerde Orhangazi'ye gelerek hem Orhangazi merkezde yapılacak olan 4.etap projesinin yapılacağı yerde hem de Çakırlı'da planlanan proje için burada inceleme yapacak. Bu incelemenin ardından ise ihale süreci başlayacak. TOKİ 4.etap ile ilgili tüm detaylar ise projenin onayı ve ihale süreci ile birlikte belli olmasını bekliyoruz." dedi. 



Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön