23 / 04 / 2024

TOKİ projelerinde para iadesi nasıl aınır?

TOKİ projelerinde para iadesi nasıl aınır?

TOKİ tarafından sosyal konut projeleri için kura çekilişleri devam ediyor. Peki başvuru ücretini yatırıp, kurada hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru ücretlerini nasıl geri alacak? İşte TOKİ projerinde para iadesi...



TOKİ tarafından, Kahramanmaraş ve Burdur'da 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilen konutların hak sahipleri kurayla belirlendi. Dört farklı inşa edilen  2+1 ve 3+1 konutun sahipleri açıklanacak.

Kahramanmaraş ili Oniki Şubat ve Afşin’de, Burdur ili Merkez ve Karamanlı'da bulunan toplu konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için bugün noter huzurunda kura çekilişi yapılacak. Sözcü'de yer alan habere göre;  TOKİ  çekiliş sonuçları resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabiliyor. 

TOKİ KURALARI SAAT KAÇTA?

Kahramanmaraş ve Burdur konut için kuralar 4 Haziran'da yapılacak. 

TOKİ KAHRAMANMARAŞ ONİKİ ŞUBAT: SAAT 10:00'da

TOKİ BURDUR KARAMANLI: 12:00'de

TOKİ BURDUR MERKEZ: 14:00'te

TOKİ KAHRAMANMARAŞ AFŞİN: 15:00'te çekildi. 

HAK SAHİBİ OLAMAYANLARA PARA İADESİ

Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunması ile ilgili önlemler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesinden yapılabilecek.

Kurada ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ  İzmir  Kemalpaşa 2. ve 3. Etap için ÇED süreci başladı!


Geri Dön