19 / 03 / 2024

TOKİ'den borcunun yüzde 25'ini ödeyene indirim!

TOKİ'den borcunun yüzde 25'ini ödeyene indirim!

TOKİ tarafından 2'nci yeni indirim kampanyası geldi. Peki TOKİ indirimlerinden kimler yararlanacak? TOKİ indirimleri ne kadar? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte tüm merak edilenler...



TOKİ’ye olan borcunun tamamını kapatana yüzde 22 indirim fırsatı sunuluyor. Güncel borcunu ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 22 indirim yapılıyor. Geri ödemelerini yapan ve güncel borcunun en az yüzde 25’ini kapatan konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 22 indirim yapılıyor. Peki  TOKİ  konut ve işyeri indirim kampanyası ne zaman? TOKİ indirimleri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ binlerce vatandaşa indirim kampanyasıyla müjdeyi verdi. Konut ve iş yeri alıcılarına yönelik gerçekleştirilen yüzde 22 indirim kampanyası ile 23 Eylül 2019 yılında başlıyor. Başvurular 23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında yapılabiliyor.

TOKİ borcunu kapatana yüzde 22 indirim

2019 yılının ikincisinin gerçekleştiği kampanyanın peşin ödemelerinde yüzde 22 oranında indirim sunuluyor. Yüzde 22 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek.

Son başvuru 18 Ekim 2019

Fırsattan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 23 Eylül-18 Ekim tarihlerinde ilgili bankaya başvuru yapılabilecek. Bu tarih sonrasında yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanamayacak. 

Kampanyadan, satışları 2018 yılı haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2018 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri faydalanacak. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmedi. Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabiliyor.

TOKİ'den ikinci indirim kampanyası 2019!

5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019!


Geri Dön