23 / 04 / 2024

TOKİ'den çekilişsiz kurasız ucuz konut fırsatı!

TOKİ'den çekilişsiz kurasız ucuz konut fırsatı!

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Açık satış usulüyle satışa çıkan 400 konut için fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor...



TOKİ’den ev almak isteyenler için 400 adet konut projesinin satışa çıktığını açıkladı. Uygun ödeme seçenekleri ile birlikte vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ, son olarak yaptığı açık satış duyurusu ile birlikte uygun şartlarda ev satışını sürdürecek. 

İşte TOKİ’nin verdiği ilana dair tüm detaylar

Gürses Gazetesi'nde yer alan habere göre; maddi açıdan dar gelirli ailelere ev sahibi olma imkanı sağlayan TOKİ, yaptığı açıklama ile 400 adet konutun satışa çıkarıldığını duyurdu. Açık satış olarak satışı gerçekleştirecek daireleri almak isteyen kişiler dijital ortamdan başvurularını gerçekleştirebilecek.

Gerekli şartları taşıyan kişiler, TOKİ’nin resmi intenet sitesine giriş yaparak satışlar bölümünden 400 konutun satış işlemlerine ulaşabiliyor. 120.000 TL’den başlayan fiyatlarla ev satışlarına başlayan TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen kişiler evin fiyatının yüzde 25’ini peşinat olarak vermeleri halinde ev sahibi olabilmektedir.
2+1 ve 3+1 olarak satışa sunulan daireler 120.000 TL’den 260.000 TL’ye kadar fiyat seçenekleri ile alıcısını bekliyor.

TOKİ konut başvurusu nereye yapılır?

TOKİ'nin duyurusunu yaptığı 400 adet konutun satışları için çekiliş ve kura yapılmayacak. Açık satış usulüyle satılacak konutlara sahip olmak isteyen kişiler başvurmaları halinde ev sahibi olma hakkına sahip olacak. Her ilde değişen konutlar için Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden başvuru işlemleri yapılabiliyor. 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruları alınacak konut satışları için yüzde 10’dan yüzde 25’e kadar peşinat şartı aranıyor. Ev sahibi olacak kişiler 96 aydan başlayan vade seçenekleri ile ev sahibi olma imkanı yakalayacaktır. Dileyen kişilere 240 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

TOKİ'den günde 14 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'den dar gelirli ve asgari ücretliye ucuz ev müjdesi!


Geri Dön