24 / 04 / 2024

Toplantı ve kongrelerin adresi Wyndham Grand İstanbul Levent!

Toplantı ve kongrelerin adresi Wyndham Grand İstanbul Levent!

İstanbul’un en işlek ve en merkezi lokasyonunda yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent, her türlü misafiri için kusursuz hizmet sunarak, beğeni kazanmayı sürdürüyor.



Konaklamalı misafirlerinin yanı sıra, toplantı ve organizasyonlar için de firmaların ve kişilerin tercihi olan Wyndham Grand İstanbul Levent, gün ışığı alan salonlarının konforu ve hizmet kalitesi ile ayrıcalıklarını ortaya koyuyor.


Wyndham Grand İstanbul Levent, hizmet kalitesiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için her türlü rahatlığı sunuyor. Konaklamanın yanı sıra etkinlik ve organizasyonlar konusunda da iddiasını ortaya koyan Wyndham Grand İstanbul Levent, toplantı ve kongreler için en ideal seçimlerden biri.


Wyndham Grand İstanbul Levent’in etkinlik salonlarının her birinin gün ışığı alması, ferah ve konforun bir arada sunulması, firmaların ve kişilerin ilk tercihi olmasını sağlıyor. 10 kişilik gruplardan bin 200 kişilik gruplara kadar çeşitli kapasitedeki salonlarıyla her türlü etkinlik, kongre ve özel amaçlı toplantıya ev sahipliği yapabilen Wyndham Grand İstanbul Levent, kusursuz hizmet sunan personeliyle de konuklarının beğenisini kazanıyor. 


Etkinlikler kapsamında misafirlerin konaklaması, gruplara özel yemek menülerinin hazırlanması ve daha birçok detayla titizlikle ilgilenen Wyndham Grand İstanbul Levent personeli, bir organizasyonun baştan sona sorunsuz geçmesi ve katılımcılarının mutluluğu için her türlü konuya özen gösteriyor.



Geri Dön