28 / 03 / 2024

Toprak Mahsulleri Ofisi açıkladı! Kırmızı mercimek alım fiyatı belli oldu!

Toprak Mahsulleri Ofisi açıkladı! Kırmızı mercimek alım fiyatı belli oldu!

Kırmızı mercimek hasadının tamamlanmasından sonra Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), mercimek alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar!



Mayıs sonunda başlayan kabuklu kırmızı mercimek hasadı Temmuz sonu itibarı ile tamamlandı. Hasat bitiminde de mercimek fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü tarafından alım fiyatları duyuruldu. Hasat edilen ürünlerin büyük kısmının şimdi de üreticilerin elinde olduğunun ve ticarete konu edilmediğinin gözlendiği belirtilen açıklamada, yakından izlenen iç ve dış piyasa koşulları göz önüne alınarak kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatında güncelleme yapıldığı ifade edildi.

GERİYE DÖNÜK FARK ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILACAK!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, daha önce ton başına 14 bin lira olarak uygulanan TMO kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatının ton başına 15 bin lira olarak güncellediği belirtilerek şunlar aktarıldı;

"TMO'ya bugüne kadar kabuklu kırmızı mercimek teslim etmiş olan tüm üreticilerimiz, güncellenen yeni alım fiyatından faydalanacaktır. Geriye dönük fiyat farkı ödemeleri de eylül ayında üreticilerimizin banka hesaplarına aktarılacaktır."

Merkez Bankası açıkladı! Türkiye’nin dış borcu haziran ayında yüzde 10,9 arttı!

Otomobil satışlarındaki fahiş fiyatlara ‘dur’ denildi! İkinci el otomobil sınırlaması yargıda!

Altın bugün ne kadar? 17 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön