20 / 04 / 2024

Torbalı'ya sinema salonu müjdesi!

Torbalı'ya sinema salonu müjdesi!

Torbalı Belediyesi, ilçe sakinlerini sinema keyfiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Kültür Merkezi'ndeki sinema salonu yarın hizmete açılıyor.




Torbalı Belediyesi, ilçe sakinlerini sinema keyfiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Belediye Kültür Merkezi'ndeki sinema salonu yarın hizmete açılıyor. Aynı gün, çekimleri Torbalı ve yöresinde yapılan ve uluslararası birçok festivalde gösterilen, ödüller alan "Yağmurlarda Yıkansam" filminin de galası da yapılacak. Kadına şiddet konusunu işleyen film, perşembe akşamı 17.30'da ve 19.30'da olmak üzere iki seansta izleyicilerle buluşacak. Filmin Torbalılı Yönetmeni Gülten Taranç ile film yapımcısı Ragıp Taranç'ın da hazır bulunacağı gala gecesine oyuncuların da katılması bekleniyor.


"Gençler çok istedi" 


Torbalı'nın hızlı biçimde geliştiğini, genç nüfusun arttığını bu nedenle sosyal, kültürel yaşamı da sürekli canlı tutmak istediklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, " Torbalı'da bir sinema salonunun bulunmayışı büyük bir eksiklik olarak görülmekteydi. Özellikle gençlerimizin bu konuda yoğun bir talebi vardı. Bizler de bu talepler doğrultusunda mevcut sinema salonunda gerekli düzenlemeleri yaptık" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön