19 / 03 / 2024

Toya Moda: Ev hediyemiz krediniz!

Toya Moda: Ev hediyemiz krediniz!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Moda

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.



Evini bugün al, banka kredini teslimata kadar 15 ay Toya ödesin!

Böylece  Toya Moda  sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.


Erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın  Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.


Peşinatın %5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla %25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuyor.   


Anlaşmalı bankalar ile 60 aya % 0,59, 120 aya % 0,79 olan cazip faiz oranları ve %5 peşinat ödemesini de ayrı bir seçenek olarak sunmaya devam eden TOYA MODA, ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlarla donatıyor.  


Sınırlı sayıda konut için geçerli olan kampanyada nakit alımlarda %10 indirim avantajı da sağlanıyor. Basın Ekspres Yolu’nda E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alan TOYA MODA, Atatürk Havaalanı’na 3, Yeşilköy ve Ataköy’e  5, Bakırköy ve İDO İskelesine 10 dakika mesafede bulunuyor. Planlanan Ataköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşmak mümkün olacak.


Her daireye özel depo alanları ve kapalı otopark; her biri balkon veya teraslı daireler ile nefes aldıran yaşam alanları yaratan TOYA MODA’da, 40-151 m² arası stüdyodan 3+1’e kadar toplam 426 daire, 36’ya yakın mağaza bulunuyor.


Yaşam alanlarını en verimli şekilde kullanan toplam 21 bin m² arazi üzerinde, binaları sadece  4bin 500  m² projelendirilen, home ofislerin ayrı bir blokta toplandığı TOYA MODA’da, ortak alan yaklaşımından iç mekan tasarımlarına kadar en ince detaylar Dice Kayek imzası taşıyor.


Yüzde 70 yeşil alanın bulunduğu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için bir çok ihtiyacı karşılayacak TOYA MODA’da her daireye özel kapalı otopark, sauna, buharbanyosu, yüzme havuzları, masa tenisi, fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash, çocuk havuzları, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile bir yaşam alanından fazlası sunuluyor.



Detaylı bilgi için www.toyamoda.com

Telefon: 0 212 424 54 34








projeye sor



Geri Dön