29 / 03 / 2024

Toyota Yaris Cross'un satış hedefi açıklandı! Corolla Cross'un yola çıkacağı tarih belli oldu

Toyota Yaris Cross'un satış hedefi açıklandı! Corolla Cross'un yola çıkacağı tarih belli oldu

Japon otomobil devi Toyota'nın SUV segmentine son dönemde yaptığı ataklar devam ediyor. Geçtiğimiz 22 Haziran'da Yaris Cross'u tanıtan Japon markanın yıl sonu satış hedefi belli oldu. Toyota yakın bir zamanda Corolla Cross'u pazara sürmeye hazırlanıyor.



COROLLA CROSS SONBAHARDA GELİYOR

Yaris Cross ile Toyota Cross ailesinin ilk ürününü tanıttıklarını belirten Bozkurt, "Toyota SUV ürün gamı anlamında önemli bir yere geldi. Yaris Cross, C-HR, RAV4 ve Land Cruiser olmak üzere geniş bir SUV yelpazesi sunmaya başladık. Aynı zamanda sonbaharda, büyük bir merakla beklenen Corolla Cross'u da Türkiye'ye getirerek SUV ürün gamını daha da güçlendireceğiz." dedi.

TOYOTA GARANTİ ON İLE SERVİSE GİREN ARAÇ SAYISI ARTTI

Ali Haydar Bozkurt, Toyota'nın tüm modellerinde olduğu gibi Yaris Cross'un da sektörde öncü olan "Toyota Garanti ON" uygulaması kapsamında 10 yıla kadar garanti altında olduğunu belirterek, "Nisan ayında başlattığımız ‘Toyota Garanti ON’ uygulaması servis girişlerimizde önemli artışların yaşanmasını sağladı. Müşterilerin hiçbir ekstra ücret ödemeden sadece periyodik bakımla garanti uzattığı uygulamamıza yoğun bir ilgi gösteriliyor. Bu avantajdan yararlanmak isteyen müşterilerimizin her geçen dönem artarak daha fazla servis girişi gerçekleştireceğini tahmin ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 


Geri Dön