19 / 04 / 2024

Trabzon Erikbeli Yaylası'na 12 milyon TL'lik turizm yatırımı!

Trabzon Erikbeli Yaylası'na 12 milyon TL'lik turizm yatırımı!

Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda inşa edilen turizm tesisinin 2018 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor.



Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, inşa edilen turizm tesisinde sona gelindi. 12 milyon TL'ye mal olan tesisin 2018 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor. 


AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Salih Cora, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile birlikte inşaatı devam eden turizm tesisi yerinde incelediler. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ile Salih Cora ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada: “Bugün burada 14 ay önce Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen muhteşem turizm tesisinin inşaatını birlikte inceledik. Böylesine önemli bir turizm tesisi hizmete girmesiyle birlikte bölgemize turizm açısında büyük katkıları olacaktır. Bu proje sadece turizm değil bu bölgenin ekonomisine, tarımına, hayvancılığına ve ormancılığına da çok büyük katkılar sağlayacaktır''' ifadelerini kullandı.


Erikbeli Yaylasındaki turizme işletmesinin sahibi işadamı Atilla Ataman: “Turizm tesisimiz A tipi mesire alanı olacak. Yaklaşık 200 yatak kapasiteli, içerisinde kafeterya, çok amaçlı toplantı salonları, 600 metrekare restaurant ve seyir terası helikopter pisti, macera parkı, yakın mesafe bir bölgede amatör kayak pisti. Ayrıca çim kayağı pisti, 3,5 km'lik yürüyüş ve spor parkurunda oluşan, içme suyu ile meşhur yayla suyunun şebeke ve kullanım suyu olacağı bir tesis. En genç  2018'in Eylül ayında  Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.



Günebakış


Geri Dön