24 / 04 / 2024

Trabzon Erikbeli Yaylası projeleri

Trabzon Erikbeli Yaylası projeleri

Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda inşa edilen turizm tesisinin 2018 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor.

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Trabzon Tonya'daki otele helikopter pisti mi yapılacak?

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Ağustos ayında Tonya Erikbeli yaylasındaki otelinin açılışını yaptı. Açılışa giderken ulaşımda zorluk çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otele helikopter pisti gerekiyor dedi...

Trabzon Sisdağı Yaylası'ndaki 10 kaçak yapı yıkıldı!

Trabzon ilinin Şalpazarı ilçesinde yer alan yaylalardaki 10 kaçak yapı yıkıldı. Yıkım ekipleri Sisdağı Yaylası'nda 2, Pazaryeri mevkisinde 3, Hanyanı mevkisinde de 5 olmak üzere 10 kaçak yapıyı yıktı...

Trabzon'daki Barma Yaylası Turbalığı kesin korunacak hassas alan ilan edildi

Trabzon ili, Köprübaşı ve Çaykara ilçeleri içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Kayabaşı Yaylası'nda 'Haç Sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerinde hayata geçirdiği villaların dış cepheleri, Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretini anımsattığı iddiasıyla tartışma yarattı.

Trabzon'da 'haç sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat'taki Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerine inşa ettirdiği villaların dış cephelerinin Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretine benzemesi tartışmalara yol açtı.

Hıdırnebi Yaylası'ndaki tesis tahliye edildi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylası'nda konaklama, restoran ve sosyal alanların yer aldığı bir tesis, Büyükşehir Belediyesine olan kira borcunu ödemediği için tahliye edildi.

Sisdağı Yaylası'ndaki herkes imar barışına başvurdu!

Trabzon ile Giresun sınırında yer alan Sisdağı Yaylası'nda kaçak yapıda oturan tüm vatandaşlar İmar Barışı'ndan yararlanmak istiyor.

Trabzon Barma Yaylası'nda yıkım gerginliği!

Köprübaşı Barma Yaylası’nda yıkım gerginliği yaşandı. Yıkıma tepki gösteren Ali Yılmaz, boynuna tel dolayarak yıkım ekiplerine direndi.

Trabzon Sis Dağı Yaylası’nda yıkımlar devam ediyor!

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan kaçak yapı yıkımlarına hızla devam ediyor. Yıkımlar en fazla ve izinsiz yapılaşmanın olduğu Sis Dağı Yaylası’nda sürüyor.

Haçka Yaylası'ndaki kaçak yapılar sopalarla yıkıldı!

Trabzon'un Haçka Yaylası'nda meralarda inşa edilen kaçak yapılar, yaylacı kadınlar tarafından sopa, kazma ve küreklerle yıkıldı.

Sisdağı Yaylası'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Trabzon ve Giresun'un ortak olarak kullandığı Sisdağı Yaylası'nda kaçak olan 11 ev yıkıldı. Doğu Karadeniz'in yaylalarında evi olan vatandaşlar tedirgin oldu...

Trabzon Erikbeli Yaylası'na 12 milyon TL'lik turizm yatırımı!

Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda inşa edilen turizm tesisinin 2018 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor.

Trabzon Erikbeli Yaylası projeleri Haberi

Trabzon Erikbeli Yaylası projeleri

Tonya Kalınçam-Erikbeli Yaylası'nda Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından, inşa edilen turizm tesisinde sona gelindi. 12 milyon TL'ye mal olan tesisin 2018 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor. 


AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Salih Cora, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile birlikte inşaatı devam eden turizm tesisi yerinde incelediler. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ile Salih Cora ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada: “Bugün burada 14 ay önce Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen muhteşem turizm tesisinin inşaatını birlikte inceledik. Böylesine önemli bir turizm tesisi hizmete girmesiyle birlikte bölgemize turizm açısında büyük katkıları olacaktır. Bu proje sadece turizm değil bu bölgenin ekonomisine, tarımına, hayvancılığına ve ormancılığına da çok büyük katkılar sağlayacaktır''' ifadelerini kullandı.


Erikbeli Yaylasındaki turizme işletmesinin sahibi işadamı Atilla Ataman:...