23 / 04 / 2024

Trabzon Ortahisar'da 24 milyon TL'ye satılık bina!

Trabzon Ortahisar'da 24 milyon TL'ye satılık bina!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan 7 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 24 milyon TL olarak belirlendi.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan 7 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 24 milyon TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait, İlimiz Ortahisar İlçesi, Kemerkaya Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:4 adresinde tapunun 277 ada 37 nolu Parselde bulunan 490,86 m2’lik arsa üzerine kurulu 1 bodrum + 1 zemin + 5 katlı (toplam 7 katlı) Bina 2886 Sayılı DİK’nun 36. Maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilerek satılacaktır.


Taşınmazın ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olacak şekilde hazırlayarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına saat: 14:00’a kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığının adresi (Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı) ile hangi işe ait olduğu isteklinin Adı Soyadı veya Ticaret Unvanı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olması şarttır. Posta'da olacak gecikmeler kabul edilmez. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. Saat ayarına, Posta, Telgraf, Telefon (PTT) veya Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdarelerinin saat ayarı esas alınır.

İhale, 22.03.2016 tarihinde Salı günü, saat: 14.30’da Trabzon Büyükşehir Belediye Encümen salonunda yapılacaktır. Satış ihalesi iştirakçisinin adına kesinleşmesinden itibaren kanuni süresi içerisinde, ihalede belirlenecek olan satış bedelini yüklenici peşin ödeyecektir.

 

S.No:1

Cinsi:Bina

M2:490,86

Ada:277

Parsel:37

Satış Bedeli:24.000.000,00 TL (Yirmidörtmilyon)

Geçici Teminat:720.000,00 TL (Yediyüzyirmibin)

İhale Tarihi:22/03/2016

İhale Saati:14:30


İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER:

GERÇEK KİŞİLER İÇİN

a) İmza sirküsü (aslı)

b) Vekil ise Vekâletname (aslı)

c) Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğünden)

d) İkametgâh  (Nüfus Müdürlüğünden )

e) Tebligat için yasal adres bildirimi

f) Belediyemize birikmiş borcu olmadığına dair belge.

g) Şartname alındı Makbuzu

h) Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi. (Noter tasdikli aslı)

i) Geçici Teminatın Belediye veznesine yatırdığına dair makbuz.(Banka teminat mektubu vermesi halinde mektup süresiz olacaktır) İstekliler adına vekaleten ihaleye katılmıyor ise: vekaletname ve vekaletleri iştirak edenin imza sirküleri vermesi,

j) 2886 sayılı Kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak teklif mektubu ve ihaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,

k) 2886 sayılı Yasanın 84. madde kapsamında olmadığına dair taahhütname.

TÜZEL KİŞİLER İÇİN

a) İmza sirküsü (asıl)

b) Tebligat için yasal adres bildirimi

c) Belediyemize birikmiş borcu olmadığına dair belge.

d) Şartname alındı Makbuzu

e) Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi. (Noter tasdikli aslı)

f) Geçici Teminatın Belediye veznesi yatırdığına dair Makbuz (Banka teminat mektubu vermesi halinde mektup süresiz olacaktır)

g) Tüzel kişiliğin idari merkezinin bulunduğu ticaret veya sanayi odasından ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge

h) Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekâletname. Vekaleten iştirak edenin imza sirküsü,

i) 2886 sayılı Yasanın 84. madde kapsamında olmadığına dair taahhütname

Şartnamelerde özel maddeler konulmuş ise belgelerin ibraz edilmesi zorunludur. İhale şartnamesi istek halinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığında 1.000,00 TL (Bin) bedel karşılığında temin edilebilir veya ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılacak olanların şartname satın almaları zorunludur.

İlan olunur.


Geri Dön