29 / 03 / 2024

Turgutlu DYO Toz Boya Fabrikası açıldı!

Turgutlu DYO Toz Boya Fabrikası açıldı!

Türkiye’nin dev sanayi kuruluşlarından Yaşar Holding’ in boya gurubu DYO Turgutlu’ya toz boya fabrikası açtı. 13 Eylül 2013 tarihinde temeli atılan DYO Toz Boya Fabrikası'nın açılışı yapılan organizasyonla gerçekleştirildi...




Türkiye’nin dev sanayi kuruluşlarından Yaşar Holding’ in boya gurubu DYO Turgutlu’ya toz boya fabrikası açtı.


Turgutlu Organize Sanayi bölgesinde 13 Eylül 2013 tarihinde temeli atılan DYO Toz Boya Fabrikası'nın açılışı bugün yapılan organizasyonla yapıldı.


Açılış törenine Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yaşar Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Akbaş, Boya Grubu başkanı Ahmet Yiğitbaşı, DYO Boya Fabrikası Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü DYO Sözcüsü Serdar Oran katıldı.


DYO Toz Boya Fabrikası açılış töreninde bir konuşması yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Turgutlu’muza ve bölgemize hoş geldiniz. Turgutlu gelişen ve gelişmekte olan bir yapıya sahip. Bölgesel cazipliği ve desteklemeleri ile Turgutlu OSB yatırımcılarımız için önemli noktalardan birisi. 1954 yılında faaliyete geçen Yaşar Holding’in ilk göz ağrısı DYO’nun Turgutlu’muzda yatırım yapması ve bizlerle buluşması hepimizi heyecanlandırdı. DYO Turgutlu Toz Boya fabrikasının gerek Turgutlu’muza gerekse ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şirin ardından Turgutlu’da gerçekleştirilen yatırım ve istihdama katkılarından dolayı Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’a teşekkür plaketi takdim ederken, Yaşar’da Başkan Şirin’e nazar boncuklu tespih hediye etti.


Yaşar Holding’in onursal başkanı Selçuk Yaşar’ın da katıldığı açılış töreninde DYO topluluğu ve Turgutlu’ya yapılan yatırım hakkında bilgiler verildi.


Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın kızı ve DYO Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı yaptığı konuşmada; “DYO’nun çok büyük anlam ve önemi vardır. DYO Yaşar topluluğunun temelini oluşturuyor. Boya Durmuş Yaşar’ın gençliğinde hayalini yaşadığı bir sanayi koluydu. İşte bu hayalin sonucu olarak müteşebbis ruh ve müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla 1954 yılında Durmuş Yaşar ve oğulları Selçuk ve Selman Yaşar tarafından kurulan DYO bugün 60′ıncı yılını kutluyor. 60 yıllık bu uzun yolculuğumuzda bizimle beraber olan yöneticilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve bayilerimizle biz büyük bir aileyiz. DYO müşterilerine daha iyi hizmet için bugün toz boya yatırımını gerçekleştirdi. Bu yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. ” dedi.


Ardından yapılan tören ile açılış kurdelesini Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yaşar Holdin Onursal Başkanı Selçuk Yaşar ve DYO Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı birlikte kestiler.



Turgutlu Manşet


Geri Dön