19 / 04 / 2024

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye Finans Bank promosyon miktarı emekliler tarafından araştırılmaktadır. Peki Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!



TÜRKİYE FİNANS BANK NE KADAR PROMOSYON BERİYOR?

1.499 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3.000 TL, 1.500 TL ile 2.499 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 5.000 TL, 2.500 TL ve daha fazla maaş alan kişilere ise 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacaktır.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

  • Yeni emekli olanlar: SSK ya da BağKur’dan emekli olacak olanlar, SGK il Müdürlüklerine bireysel olarak başvurabilir ya da e-Devlet üzerinden Gelir / Aylık / Ödenek Talep Belgesi doldurup Türkiye Finans’ı seçebilir ve emekli aylığını Türkiye Finans Banktan almaya başlayabilir.
  • Emekli Sandığından emekli olacak olanlarda çalışmakta olduğu kuruma iletilen emeklilik başvuru dilekçesinde maaşın ödeneceği banka olarak Türkiye Finans’ı seçebilir.
  • Emekli olup maaşını Türkiye Finans’a taşımak isteyenler: Emekli maaşı taşıma işleminizi size en yakın Türkiye Finans şubesinden, nüfus cüzdanınız ile dakikalar içinde işlem gerçekleştirilebilir.
  • Maaş taşıma işleminizi eDevlet ve SGK üzerinden de yapabilirsiniz. Ancak e-Devlet ve SGK üzerinden gerçekleştirdiğiniz maaş taşıma işleminden sonra bankanın şubesine giderek, maaşın tanımlatılıp aktif hale getirilmesi istenir.

TÜRKİYE FİNANS BANK NE KADAR PROMOSYON ÖDEME TARİHİ!

Türkiye Finans Bank, 31 Ekim​’e kadar maşını Türkiye Finans’a taşıyana, 7.500 TL'ye varan nakit promosyonun yanı sıra Türkiye Finans’a davet edilen her bir emekli yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL nakit ödül fırsatı sunuyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Emekli vatandaşlar ya da yeni emekli olacak kişiler, Ziraat Bankasından alacakları promosyon miktarını araştırmaktadır. İşte promosyon miktarları;

- 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL alırken,

- 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL alırken,

- 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında promosyon ödemesi almaktadır. Bunun yanı sıra maaşlarını Ziraat Bankasından 3 yıl boyunca almayı taahhüt edenlere peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

DenizBank promosyon ücreti ne kadar?

Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır?

Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön