19 / 03 / 2024

Türkiye'de 7 yıldır en çok satan motosiklet markası Honda oldu! 3 Temmuz Honda motosiklet fiyat listesi

Türkiye'de 7 yıldır en çok satan motosiklet markası Honda oldu! 3 Temmuz Honda motosiklet fiyat listesi

Sıfır otomobil fiyatlarının yarım milyon liraları geçtiği son dönemde tüketicinin ilgisi motosikletlere kaydı. Hem daha az yakıt tüketen hem de bir otomobil fiyatının yarısından bile daha ucuza satın alınabilen motosiklet sektöründe en çok satan marka Honda oldu.



Japon marka Honda Türkiye’de çok satan motosiklet markası olma unvanını 7 yıldır koruyor.

Marka, sosyal medya alanındaki başarıları nedeniyle Türkiye Brandverse Awards'ta 4. kez altın ödülün sahibi oldu.

Brandverse Awards’ın SocialBrands Veri Analitiği Bölümü’nde Honda Motosiklet Türkiye, motosiklet kategorisinde üst üste 4. kez altın ödül aldı.

Dijital Pazarlama İletişimi Platformu (DPİP) tarafından desteklenen Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliği ile gerçekleştirilen Brandverse Awards’un kazananları Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen ödül töreninde açıklandı

5 yıldır düzenlenen ve sosyal medya alanındaki en prestijli ödüllerden biri olan Social Media Awards Turkey, bu yıl Brandverse Awards çatısı altında yapıldı. Brandverse Awards’un SocialBrands Veri Analitiği Bölümü'nde 55 binden fazla sosyal medya marka hesabı SocialBrands Sosyal Medya Marka Endeksi’ne göre tamamen analitik incelemeden geçti.

Değerlendirmede 1 Nisan 2021-1 Nisan 2022 döneminde markaların sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısı, takipçi artışı, paylaşılan ileti sayısı, ileti türleri, elde edilen etkileşim ve etkileşim türleri gibi birçok farklı veri incelendi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön