25 / 04 / 2024

Türkiye'den gayrimenkul almak isteyen yabancılar için kitapçık hazırlandı!

 Türkiye'den gayrimenkul almak isteyen yabancılar için kitapçık hazırlandı!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYO- DER) Türk gayrimenkul sektörünün daha iyi tanıtılması için kitapçık hazırladı. 7 Ekim'de Dubai fuarında dağıtılacak kitapçıkla münferit olayların yaşanmasının önüne geçilecek...



Türkiye'den gayrimenkul almak isteyen yabancılar için rehber niteliğinde kitapçık hazırlandı. 7 Ekim'de Dubai fuarında dağıtılacak kitapçıkla münferit olayların yaşanmasının önüne geçilecek


YABANCILARA İNGİLİZCE KİTAPÇIK HAZIRLANDI
 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYO- DER) Türk gayrimenkul sektörünün daha iyi tanıtılması için kitapçık hazırladı.

Aldatmacaya dikkat Başkan Aziz Torun, bazı münferit olayların yaşanmış olabileceğini ve bunları önlemek için bu hazırlığı gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye'den gayrimenkul almak isteyen yatırımcılara rehber olması beklenen kitapçık 7 Ekim'de Dubai'de düzenlenecek fuarda dağıtacak. Torun, "Soru ve cevaplarıyla gayrimenkul alımım ve karşılaşılacak sorunların çözümlerini hazırladık. Yabancılar için önemli bir kaynak olacak" dedi.

AZİZ Torun, özellikle maketten konut satışının suistimal edilmemesi için de bazı önlemler alındığını anlatarak, şöyle konuştu: "İnşaat bitirme sigortası devreye girecek. Bu sayede yerli ve yabancı alıcılar korunacak. Bitmeyen inşaatlar olursa sigorta devreye girecek. Sigorta yaptırmak zorunlu olmayacak ama sigortası olan projeler tercih edilecek. Sigorta firmaları da inşaat şirketlerini inceleyerek, gerekli koşulları sağlayanlara sigorta yapacak. Bu da maketten satışı disipline edecek"

Bugün

Geri Dön