20 / 04 / 2024

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi...



Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gayrimenkuller Edirne ve Ağrı'da bulunuyor.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı, Edirne ilinin İpsala ilçesinde yer alan 20 bin metrekare yüz ölçümlü taşınmaz ve üzerinde bulunan yapıya en yüksek teklifi, 2 milyon 332 bin Türk Lirası ile Arman Proje Yatırım ve Ticaret AŞ verdi.

Yine Edirne ilinin Keşan ilçesinde yer alan 23 bin 992 metrekare yüz ölçüme sahip taşınmaz ve üzerindeki yapı için en yüksek teklif 15,5 milyon Türk Lirası bedel ile Keşan Atılım Ortak Girişim Grubu tarafından verildi.

TÜRKŞEKER e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Ağrı ili merkez ilçesinde yer alan 1936 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz için en yüksek teklifi 2,7 milyon Türk Lirası nedel ile Nezir Yıldız verdi. Yine aynı bölgede yer alan 1922 metrekare alana sahip taşınmaz için en yüksek teklif 3,21 milyon Türk Lirası bedelle Efe Sin Tarım İnşaat Petrol Taşımacılık Gıda Zirai Alet Temizlik Hizmetleri Enerji Unlu Mamuller İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. tarafından verildi.

Yine Ağrı ilinin Merkez ilçesinde yer alan1814 metrekare yüz ölçüme sahip gayrimenkul için 3,75 milyon Türk Liralık en yüksek teklifi, Bilgiç İnşaat Tekstil Gıda Tarım Nakliye Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. verdi.

ÖİB, TÜRKŞEKER'e ait Yozgat'taki bazı gayrimenkulleri sattı!


Geri Dön