16 / 04 / 2024

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 



TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini bulacak. Cosentino’nun ana sponsorluğunu gerçekleştireceği Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin organize ettiği törende 5 ayrı kategoride ödül verilecek.

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikte; TSMD Mimarlığa Katkı Ödülü, TSMD Yapı Ödülü, TSMD Büyük Ödülü, TSMD Basın Yayın Ödülü ve TSMD Jüri Özel Ödülü verilecek.

Ankara Pia Sera’da gerçekleştirilecek olan törende, mimarlık ofislerinin dışında yapı sektöründeki yatırımcı, müteahhit, mühendis-müşavir ve yapı malzemesi üreticileri gibi farklı paydaşlar buluşacak. Yapı sektörü için seçkin bir buluşma özelliğine sahip olan etkinlikte akademisyenler, kamu kurumları ve yerel yönetim temsilcileri de bulunacak.

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Gerekli hazırlıklar tamamlandı

Bu sene 14’üncüsünü gerçekleştirdikleri mimarlık ödülleri için heyecanlı olduklarını belirten TürkSMD Başkanı Ali Osman Öztürk, “TürkSMD olarak mimarlık mesleğinin öne aldığı değerlerin yaygınlaşması, mimarlık kültürünün ve mimarlık mesleğinin uygulanmasının geliştirilmesi için çabalıyoruz. Bu kapsamda yapı sektöründeki sistem ve standartların yükselmesi, kentsel çevre bilincinin oluşması ve yapı sektörünün gelişmesi için 30 yılı aşkın süredir çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki yılda bir düzenlenen ödül gecemiz için gerekli hazırlıkları tamamladık. Ödüller, gala gecemizde sahiplerini bulacak” şeklinde konuştu.

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Konuyla ilgili açıklama yapan Cosentino Türkiye Ülke Direktörü Alper Şensan, “Gündelik hayatın koşuşturması içinde fark edilmese de hayatımızın her anına dokunan kişidir ‘Mimar’. Hayata geçirdikleri tasarımların yarattığı ekosistem içinde yaşıyoruz ve esasen yaşantılarımızın güzelleşmesi, kolaylaşması veya tam tersi şekilde özensiz tasarımlar ile zorlaşmasının altında her zaman mimari yatmaktadır. Başarılı bir mimarın hayalinden gerçeğe dönen mekanların, insan hayatına katkısı yadsınamaz. Cosentino olarak bizler de mimarların elini güçlendirmek, tasarımlarının gerçeğe dönüşmesinde katkıda bulunmak, dolayısıyla yaşantılarımızı güzelleştirmek için çalışıyor ve bu eksende ürünler geliştiriyoruz. Birbirinden başarılı projelerin öne çıkması adına düzenlenen TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri’ne ana sponsor olduğumuz için mutluyuz. Yarışacak olan şahane projelerin yaratıcılarını şimdiden tebrik ederim” şeklinde konuştu.
 


Geri Dön