23 / 04 / 2024

Üniversite öğrencileri için 'hemen taşın' dönemi başladı!

Üniversite öğrencileri için 'hemen taşın' dönemi başladı!

Kılıçoğlu, öğrencilere yönelik mobilyalı ve beyaz eşyalı konut projesi dönemini başlattı, ilk proje Panaroma Koç Life oldu. Ağırlıklı olarak küçük dairelerin yer alacağı proje, mobilyalı ve beyaz eşyalı teslim edilecek...



Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve Mermerler Plaza gibi projeleri hayata geçiren Kılıçoğlu Grup, üniversite çevrelerinde mobilyalı teslim edilen konut dönemini başlatıyor. Kılıçoğlu Group şirketlerinden Senatör Gayrimenkul'un ilk projesi, Sarıyer'de 50 milyon liralık yatırımla inşa edilecek Panaroma Koç Life olacak. Koç Üniversitesi'ne komşu olarak inşa edilecek proje, öğrencileri hedefliyor.

Ağırlıklı olarak küçük dairelerin yer alacağı proje, mobilyalı ve beyaz eşyalı teslim edilecek. Kılıçoğlu Group, İstanbul'daki vakıf üniversitelerinin çevresindeki konut ihtiyacını karşılamak için yeni proje çalışmaları da yapıyor.

Fikir aileden geldi
Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, üniversiteye başlayan kızı için ev aradıklarını, çevrede bu ihtiyacı karşılayacak bir daire bulamadıkları için bu fikri geliştirdiklerini söyledi. Üniversite öğrencilerinin ve genç yöneticilere yönelik bir proje tasarladıklarını ifade eden Kılıç, "Proje, toplamda 6 blokta 304 konut, 24 mağazadan oluşuyor. Projede daireleri çarşafına kadar biz döşüyoruz. Bu nedenle sloganımızı 'Bavulunu al gel' olarak belirledik" diye konuştu.

Ön talep % 32'yi buldu
TALAT Kılıç, projenin inşaatına bu ayın başında başladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Ön talepler yüzde 32'yi buldu. Dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ile 7 bin 500 lira arasında değişiyor. Lansman fiyatlarımız 250 bin ile 275 bin lira arasında değişecek. Mağazaların metrekaresi ise 10 bin ile 12 bin lira arasında değişiyor."

Vatan

Geri Dön