29 / 03 / 2024

Uzmanlar dolara yatırım yapacakları uyardı!

Uzmanlar dolara yatırım yapacakları uyardı!

Doların 16,36 TL'yi görmesinin ardından uzmanlar Merkez Bankası'nın döviz satışlarının hızlandığına ve rezervlerdeki kaybın kritik seviyelere geldiğine; faiz kararı ve Moody's'in not bildiriminin ardından dolardaki yükselişin devam edeceğine dikkat çekiyor.



Öte yandan bu hafta açıklanması beklenen net rezervin 11.5 milyar dolardan 10 milyar dolara gerilemesi bekleniyor.

Uzmanlar dolara yatırım yapacakları uyardı!

Bu hafta TCMB faiz kararı ve Moody’s Türkiye olası not değerlendirmesi sonrasında doların daha da yükseleceği ifade ediliyor.

Editörün Notu: Bu haber 25 Mayıs 2022 23.24'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 31 kuruş, euro 17 lira 41 kuruş, altının gramı ise 982 lira 74 kuruş değerindedir.  

Son dakika: Bankalar 0.99'dan konut kredisi vermeye başladı!

LPG'den sonra bir zam da motorine!

AK Parti'de, 'kiralara müdahale' teklifi masada


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön