26 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar'a yabancı yatırımcı akını!

Vadistanbul Bulvar'a yabancı yatırımcı akını!

Ayazağa'da konumlanan Vadistanbul projesinin ofis, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabına, uluslararası firmalardan yoğun talep geliyor..



Ayazağa'da konumlanan Vadistanbul projesinin ofis, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabına, uluslararası firmalardan yoğun talep geliyor Türk inşaat sektörünün en büyük projeleri arasında yer alan Vadistanbul'un 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında hayat başladı. Hemen teslim daireler 608.490 TL'den başlayan fiyatlarla satılırken, "Bulvar" etabında bağımsız ofisler ve ofis blokları hızla sahiplerini buluyor. Bulvar etabı, lanse edildiği şubat ayından bugüne kadar ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı oldu. Kısa sürede küresel faaliyet gösteren firmaların yatırımlarını yönlendirdiği bir proje haline gelen Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un en hareketli iş ve alışveriş merkezlerinden biri haline gelecek. 

Bütün fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü hayat fonksiyonlarım içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor. Vadistanbul Bulvar'da ofisler, metrekaresi ortalama 4000 dolardan alıcı buluyor. Bulvar etabının teslim tarihi ise Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Bulvar bünyesinde; yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve otelleri barındırıyor. 


Geri Dön