19 / 04 / 2024

Vatandaşa müjde! İkinci el arabalarda yeni dönem!

Vatandaşa müjde! İkinci el arabalarda yeni dönem!

Fabrika çıkışlı ikinci el araç döneminin 2023 yılında başlayacağı belirtilirken Renault, Fransa ve İspanya'da uygulanan sistemi Türkiye'ye getireceğini açıkladı.



Fabrika çıkışlı ikinci el araç döneminin başlayacağı tarih duyuruldu.

Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, konuyla ilgili açıkalamalarda bulunup çalışmalarda sona gelindiğini belirterek şöyle konuştu:

 "İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak."

Vatandaşa müjde! İkinci el arabalarda yeni dönem!

Fransa ve İspanya’da ‘Refactory’ ismiyle hizmet veren Renault, fabrika çıkışlı ikinci el araç satışı modelini Türkiye’ye getireceğini açıkladı.

"Değerlendirme aşamasındayız" diyen Renault Group CEO’su Hakan Doğu, 2023 yılında faaliyetlerin başlayacağını söyledi. Konu hakkında detayları da belirten Doğu, "Artık son aşamadayız. Teknolojik olarak yatırımlarımızın kararını verdik. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz. Yeni bir oyun kuracağız. Muhtemelen diğer üreticiler bizi taklit edecek. Çünkü, otomobile doğru ulaşma yöntemi bu olacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek, halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız" söyleminde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön