29 / 03 / 2024

Via/Port Outlet Merkezi otel hizmeti veriyor

Via/Port Outlet Merkezi otel hizmeti veriyor

Via/Port Outlet Merkezi, kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor



Via/Port'ta büyük bir lunapark alanı, atv parkuru, pony club ve yapay gölet de bulunuyor

Modayı takip etmek ama bunu çok para harcamadan yapmak istiyorsanız en doğru seçim outletler... Sayıları gün geçtikçe artan outletler her keseye uygun alışveriş seçenekleriyle alışverişinize keyif katıyor. Pendik'te bulunan Via/Port Outlet Merkezi de bunlardan biri. Açıkhava konseptli bir alışveriş merkezi olan Via/Port Anadolu, Osmanlı ve Akdeniz mimarisinden esinlenerek tasarlanmış. Alışveriş merkezinin sokaklarında dolaşırken bir Akdeniz kasabasında geziyormuşsunuz hissi yaşıyorsunuz. Via/Port TEM kenarında şehirlerarası yol güzergahı üzerinde, üstelik Sabiha Gökçen Havalimanı'na çok yakın.

ÇOCUKLAR BURAYI ÇOK SEVECEK
Kafelerinden yeme-içme mekanlarına kadar bütün ayrıntıların düşünüldüğü Via/Port'ta her yaştan insan kendine özgü bir şeyler bulabiliyor. Şehrin karmaşasını bir kenara bırakıp zamanın dinamik yanını yakalamak isteyenleri Via/Port'ta gerçek outlet alışverişi yaptığınızı anlıyorsunuz. 

Alışveriş sokakları ve food court bölümünün yanı sıra go card pisti, atv parkuru, pony club'ı, turistik bedesteni, yapay göleti, büyük bir lunaparkı bulunan Via/Port, özellikle çocuklu aileler için alışveriş ve eğlence keyfi sunuyor. Via/Port'u alışverişinizin yanı sıra göl kenarında, sokaklarda, bedestende neşe ve eğlence içinde geçirmek için de tercih edebilirsiniz. Çocuklarınız pony club'ta atla gezinirken, göldeki ördekleri seyrederken ya da dev gemi şeklindeki oyun alanında oyun oynarken siz de rahatça alışveriş yapabilirsiniz.

156 MAĞAZASI BULUNUYOR
Toplam 156 mağazasıyla ziyaretçilerine farklı seçenekler sunan Via/Port sahip olduğu marka karmasıyla 7'den 70'e herkese hitap ediyor. Beymen, Vakko, Lacoste, Calvin Klein, Gant, İpekyol, Roman, Tommy Hilfiger, Deriden, Samsonite, Abercrombie, Adidas, Nike, Levi's, Cacharel, Diesel, Camper, Mango, Hotiç, Derimod, Damat, Network, LCW, Teknosa, Tefal, Quiksilver, İnci, Kemal Tanca, Reebok, Silk&Cashmere, Ayyıldız bu markaların sadece birkaçı... Tüm mağazalardaki ürünler ise yüzde 80'lere varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Oteli bile var
Via/Port, müşterilerine dev alışveriş kasabasının yanında bir de otel hizmeti sunuyor. Bu ayın sonunda açılacak olan Viaport Hotel, toplantı salonları ve kongre merkeziyle de bölgenin önemli bir boşluğunu dolduracağa benzıyor.  Viaport Hotel'de; ikisi kral dairesi, ikisi king suit, 14'ü suit, 18'i executive oda, üçü engelli odası ve 291'i standart oda olmak üzere toplamda 660 odada konuklarını ağırlıyayacak. Konuklarına beş yıldız standartlarında özel bir hizmet vermeyi hedefleyen Viaport Hotel, 280 kişilik ana restoranın yanı sıra 60 kişi kapasiteli a la carte restoranda Türk ve dünya mutfaklarının özgün tatlarını da sunacak.

AVM'NİN KÜNYESİ

Mağaza alanı: 200.000 m2

İnşaat alanı: 270.000 m2

Mağaza sayısı: 156

Otopark kapasitesi: 2.500 araç

Engelli otoparkı: Mevcut

Cafe ve Restoran Sayısı: 32

Sinema: 3 salonlu 5D

Kablosuz internet: Bütün food court alanında mevcut.

Vale servisi: Mevcut.
Fatma Karaman / Star


Geri Dön