28 / 03 / 2024

Volaris El Salvador'da Bitcoin'i kabul edecek!

Volaris El Salvador'da Bitcoin'i kabul edecek!

Havayolu firması  Volaris, El Salvador'da Bitcoin ile ödemeyi kabul edeceğini açıkladı.



El Salvador'un Bitcoin'i resmi para olarak kabul etmesi sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bu kara göre hareket etmeye başladı. NTV'de yer alan habere göre; dev şirketler Bitcoin'i ile ödeme kabul etmeye başlarken bu şirketlere artık Volaris de dahil oldu. 2015 senesinde Meksika’nın TAR Havayolları da dahil olmak üzere diğer bazı şirketler daha önce Bitcoin kabul edeceklerini duyurmuşlardı.

Volaris El Salvador da Bitcoin i kabul edecek!

Chivo cüzdanı üzerinden çalışacak ödeme sistemleri konusunda henüz kesin bir bilgi açıklanmadı. El Salvador hükümeti tarafından Bitcoin'i benimsemesinin bir parçası olarak geçen ay başlatılan Bitcoin dijital cüzdanı Chivo, şu anda oldukça geniş bir kitle tarafından kullanılıyor.

Kazakistan, kripto para üretiminde dünyada ikinci sırada!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön