25 / 04 / 2024

Volkswagen bu model araçları geri çağırma kararı aldı! Sizin de aracınız 2018 ve üzeriyse ücretsiz tamir edilecek

Volkswagen bu model araçları geri çağırma kararı aldı! Sizin de aracınız 2018 ve üzeriyse ücretsiz tamir edilecek

Alman otomotiv devi Volkswagen tespit edilen arıza nedeniyle 2018 model ve üzeri Tiguan SUV'ları geri çağırma kararı aldı. Şirket çağrılan araçların arızalarının servislerde ücretsiz yapılcağını duyurdu. İşte detaylar..



TRAFİK GÜVENLİĞİ RİSKE GİRİYOR

Yapılan tespitlerde yolda yüksek hızda seyrederken yerinden kopan spoiler diğer sürücüler için risk oluşturuyor. Volkswagen söz konusu riski bertaraf etmek için 6 bin 500 Tiguan modelini servislerde ücretsiz tamir edecek. Volkswagen Tiguan modellerinde opsiyonel olarak sunulan spoiler ekstra ücretle alınabiliyor. Güncel modeli Life, Elegance, R-line donanımlarında müşteriye sunulan Tiguan, 1.5 TSI, 2.0 TDI 4MOTION motor seçeneğiyle satılıyor. Aracın sıfır bayi çıkışı güncel fiyatı ise 795 bin 400 lira. İkinci el Volkswagen Tiguan modelleri ise dizel ya da benzinli olmasına bağlı olarak 480 bin lira ile bir milyon 525 bin lira arasında değişiyor. 

Eğer sizin de aracınızda spoilerın yerinden çıkması, kopması gibi sorun varsa şasi numarasından şu web sitesini tıklayarak öğrenebilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön