29 / 03 / 2024

Xiaomi Mi Box S ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Mi Box S ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Mi Tv Box 4K Android işletim sistemini kullanan bir akıllı tv kutusu olarak karşımıza çıkıyor. Mi Tv, smart özelliği bulunmayan televizyonları akıllı tv haline dönüştürüyor. Peki, Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Kaliteli bir televizyona sahip olan fakat smart tv özelliğine sahip olmayanlar televizyonlarını Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı ile dönüştürebiliyorlar. Bu muhteşem kutu sayesinde Netflix, Puhu Tv ve Blu Tv gibi platformları rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. 

Mi Box S Android 8.1 tarafından destekleniyor ve sesli arama özelliğine sahiptir. Binlerce uygulama ile uyumludur, fazla sayıda yüksek kaliteli video hizmetine ve sürekli yeni içerik akışına erişim sağlar. 

Xiaomi Mi Box S ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Google Asistan yardımı ile, eğlenceye kolayca erişebilir, sorularınıza cevaplar alabilir ve evinizdeki cihazları kontrol edebilirsiniz. Başlamak için sadece kumandanızdaki mikrofon tuşuna basın. 

En son 4K HDR teknolojisi ve 60 fps oynatma hızına kadar yüksek hızlı 4K işleme özelliklerine sahiptir. Ultra yüksek çözünürlüklü, neredeyse gerçek görüntünün tadını çıkartabilirsiniz.  Peki, Xiaomi Mi Box S teknik özellikleri ve fiyatı nedir?


Geri Dön