19 / 04 / 2024

Yarım asırdır altına yatırım yapıp kazanan ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarının ne zaman uçacağını açıkladı

Yarım asırdır altına yatırım yapıp kazanan ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarının ne zaman uçacağını açıkladı

Uzun yıllar altın sektörüyle ilgilenen ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarıyla ilgili büyük bir iddiada bulundu.



TÜRKİYE’DE ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ

Bilindiği üzere pandemi döneminde yatırımcısına en fazla para kazandıran emtialar arasında altın ilk sıralarda yer aldı. 1 sene içerisinde yatırımcısına yüksek kar marjı sağlayan altında korana virüs süreci değişmeye başlayınca bir düşüş de yaşanmaya başladı. Buna paralel olarak FED faiz kararı sonrasında altındaki bu düşüş trendi hızlandı. Ortalama bin 800 Dolar seviyesinde seyreden ons altın fiyatı daha sonraki süreçte aşağıya doğru yön izlemeye başladı. Bu durumun doğal sonucu olarak ülkemizde de altında bir düşüş yaşanılmaya başladı. Bu konuya değinen Cihat Çiçek, hemen herkesin ilgisini çeken açıklamalarda bulundu.

Yarım asırdır altına yatırım yapıp kazanan ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarının ne zaman uçacağını açıkladı

CİHAT ÇİÇEK’TEN BOMBA İDDİA: GRAM ALTIN 2 BİN LİRAYI GEÇECEK

Ünlü altın yatırımcısı Cihat Çiçek, altının ülkemizde para basımının hızlanmasına paralel olarak artışa geçeceğini vurguladı. 45 yıldır altına yatırım yapan Cihat Çiçek son gelişmeler ışığında artık altın kendini 2 bin TL üzerine atmaya hazırlıyor diye açıklamalarda bulundu

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Haziran 2022 tarihinde saat 02:30’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,36 Türk Lirası, euro 18,27 Türk Lirası, altının gramı ise 1.018 Türk Lirası değerinde.

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten altın fiyatlarıyla ilgili altın yatırımcısını şaşırtan tahmin

Milyonlarca memuru sevindiren haber! Hazine Bakanı memura ne kadar zam yapılacağını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön