20 / 04 / 2024

Yastık altında altını olanlar dikkat! İslam Memiş'ten uyarı: Rüzgar tersine döndü, hemen hazırlığınızı yapın!

Yastık altında altını olanlar dikkat! İslam Memiş'ten uyarı: Rüzgar tersine döndü, hemen hazırlığınızı yapın!

Ünlü ekonomist İslam Memiş altın yatırımcıları için son dakika açıklaması yaptı. İşte yatırımcıların gözdesi altın için tarih veren İslam Memiş'in o açıklamaları...



TGRTHaber'den Zehra Erdin ünlü ekonomist İslam Memiş'in açıklamalarını kaleme aldı.

İşte İslam Memiş'in altın ile ilgili son dakika açıklamaları...

"Gram altın/TL 900 TL olarak görülse de kapalı çarşıda 920 TL. 900 tl altından bozmayın ve 900 TL’den alacağınızı zannetmeyin. Hem altının hem gümüşün gram fiyatını yükselten dolar/TL kuru şu anda.

900 tl altından bozmayın ve 900 TL’den alacağınızı zannetmeyin. Hem altının hem gümüşün gram fiyatını yükselten dolar/TL kuru şu anda.

Brent petrol 110 dolar seviyesinde. Petrol fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olduğunu zannetmiyorum. Orta ve uzun vadede sert yükselişlere şahit olabiliriz.

Yastık altında altını olanlar dikkat! İslam Memiş ten uyarı: Rüzgar tersine döndü, hemen hazırlığınızı yapın!

Bitcoin 29.514 yani 30 bin dolar seviyesinin altında. Baskılanma devam ediyor. Geçen hafta yapılan silkeleme operasyonu sonrası kripto para yatırımcısının kenarda beklemesi gerekiyor.

Dolar güçlü olabilir ve emtia fiyatları ons bazında baskılanabilir. Ancak bugünden itibaren haftanın son işlem gününe kadar dolar endeksinin gerilemesini bekliyorum.

Bu nedenle altın ve kripto tarafında yukarı yönlü ataklar bekliyorum. Tam ters rüzgar göreceğiz. Dolar yatırımcısı dikkat etmesi gerekiyor.

Doların gerilemesiyle altın, gümüş, kripto, sterlin ve euro paritesi hızlıca toparlanacak. Peki dolar yatırımcısı bu fırsatı nasıl değerlendirebilirim?

Dolarla ons altın ve gümüş alabilirsiniz. Bu enstrümanlar dolar karşısında oldukça ucuz. Parite işlemi ile bu fırsatı değerlendirebilirsiniz."

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

1 gram bile altını olana kötü haber! Altında sular durulmuyor! Fiyatlar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü analist açıkladı!

Dolar bu saatten sonra zor düşer! Yastık altında doları olanlar dikkat!

Emekli olursam ne kadar maaş alırım? Emekli maaşı hesaplama robotu 2022! Bugün emekli olursam maaşım kaç lira olur?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön