25 / 04 / 2024

Yatırımını gümüşe yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi... Kıyamet kopacak, hazır olun

Yatırımını gümüşe yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi... Kıyamet kopacak, hazır olun

Gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşadı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları düşerken gümüşte beklemedik bir yükseliş meydana geldi. Yatırımını gümüşe yapanlar için ayağınızı yerden kesecek güzel haber ise uzmanlardan geldi. Gümüşte kıyamet kopacak....



AYAĞINIZ YERDEN KESİLECEK...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş geçtiğimiz hafta  hızla yükselen gümüş için ''ekim ayında şov yaptı'' diyerek yılın son çeyreğindeki öngörüsünde değişiklik olmadığını söyledi ve gümüşle ilgili olarak;  'Gümüşün ons fiyatı ise Ekim’in ilk haftasında şov yaptı. Eee adı gümüş. Sabredenlerin serveti.' açıklamasında bulundu.

 

İslam Memiş, gümüş yatırımının sabır  yatırımı olduğunu söyledi ve yatırımcıları şu sözlerle uyardı: '' Gümüş sizi bekletir bekletir bekletir bir günde 5 aydaki getiriyi size sunar. Gümüşün özelliği bu. Gümüş yatırımcısı farklı bir yatırımcıdır. Sabıra daha çok ihtiyacı olan bir yatırımcıdır.” İfadelerini kullandı.

 Gümüş yatırımcıları ''gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorularının yanıtına  İslam Memiş'ten net açıklama geldi. Memiş, gümüş için '' 11 TL altına sarkmasına ihtimal vermiyorum'' dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön