25 / 04 / 2024

Yazın da doğal gaz faturaları yüksek gelebilir! Rusya'nın yarattığı belirsizlikten sonra dev zam

 Yazın da doğal gaz faturaları yüksek gelebilir! Rusya'nın yarattığı belirsizlikten sonra dev zam

Rusya'nın "dost olmayan ülkere doğal gaz satışın" Rus rublesine geçmesi planı nedeniyle oluşan belirsizlik, Avrupa'da doğal gaz fiyatlarını yüzde 37 artırdı. Yeni zamların gelmesi durumunda yazın da doğal faz faturaları yüksek gelmiş olacak.



Ukrayna'yı işgalini sürdüren Rusya, kendisine yaptırım uygulayan ülkelere karşı adımlar atmaya devam ediyor. Ancak Rusya'nın son adımı, dünyadaki enerji piyasasını alt üst etti. Rusya'nın "dost olmayan ülkelere" doğal gaz satışı ödemelerinde Rus rublesine geçmesi planı, Avrupa'da doğal gaz fiyatlarını uçurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön