25 / 04 / 2024

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



ŞİRKETİN CİROSU YÜZDE 300 ARTTI 

Sarpaş, “Çalıştığımız şirketlerde çok önemli bir başarı elde ettik. Hizmet verdiğimiz müşterilerimizden Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nin şirket cirosunu Şubat-Aralık 2021 dönemi içerisinde 3 katına çıkardık. Yüzde 300'lük bir artış sağladık" diye konuştu ve Yeşil Vadi Arsa Ofisi’ ile toplamda 1,5 senedir çalıştıklarına dikkat çekti. Şirketin operasyonundan pazarlamasına kadar çok sayıda birimin uzmanlarca ele alındığını dile getiren Sarpaş, "Nasıl başardık” sorusunun karşılığı ise; şirketi her açıdan analiz etmek ve markayla bir arada işe, işin uzmanlarıyla birlikte yön vermek. Hiçbir büyüme tek bir nedenden olmuyor" açıklamasında bulundu. 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı!  

Yeşil Vadi Arsa Ofisi yetkilisi Aslı Orhan Demiral da konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve sSürecin başlangıcında markalarına özel bir bir ihtiyaç analizi çalışmasının yürütüldüğünü ve büyümeye ilişkin ihtiyaçların belirlendiğini ifade etti. Sonrasında marka tarafında web sitesi içeriklerinin yenilendiğini aktaran Demiral, "Slogan ve manifesto yazıldı ve sosyal medya yönetimi ele alındı. Markamızın dijital reklam kampanyaları kuruldu ve etkin şekilde yönetildi. Bir yandan da markanın operasyonel maliyetlerinin düşürülmesi maksadıyla iş süreçlerimize otomasyon altyapısı kazandırıldı" şeklinde konuştu. 

Düzenli pazar araştırmalarıyla piyasanın nabzını tuttuklarının altını çizen Demiral, "Tüm süreçlerde markamıza 10 ayrı uzman isim hizmet veriyor ve her adımda bizlerle istişare ediliyor" ifadelerini kullandı. 

Bir işe 360 derece bakabilmenin başarının anahtarı olduğuna dikkat çeken Sarpaş, "Yeni projelere adım atmak ya da marka değerini yükseltmek isteyen şirketlere “Hollywood Modeli” bir yaklaşımla hizmet sunuyoruz.  Bu iş modelinde tıpkı bir film çekim ekibi düzeninde prodüksiyon hazırlığı için özel bir ekip oluşturuluyor" şeklinde konuştu. Proje bitirilene kadar bu ekibin birlikte hareket ettiğinin altını çizen Sarpaş, yeni proje geldiğinde projenin özüne uygun şekilde yeni bir ekip kurulduğunu ve sürecin bu şekilde sürdüğünü aktardı. 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Sarpaş konuyla ilgili açıklamasınışu şekilde sürdürdü: 

"Her bir konuya ayrı bir alan uzmanı atanıyor

Bu sistemin müşterilerine en büyük katkısı, markaların ihtiyaçlarına uygun alanlardaki uzmanlar için sadece gerektiği süre boyunca proje bazında ücret ödenmesi ve işi biten uzmanın ekipten ayrılma esnekliğinin bulunması. Ayrıca tüm uzmanlar söz konusu proje özelinde tek bir merkezden yönetildikleri için de markaların taleplerini her bir uzmana ayrı ayrı aktarmak için zaman harcamasına da gerek kalmıyor. 

Büyüme hedeflerini 12’den vuruyoruz

BizDevAllStars, her bir konuya ayrı bir alan uzmanı atayarak işi en ince detayına kadar planlıyor ve sonrasında da tek bir merkezden çalışmaları yöneterek ilgili markayı büyütüyor.  Çağ kuantum çağı. İş süreçlerine nano düzeyde etki edebildiğimiz sürece fark yaratıyoruz. Bu çağ kabalıkları, genellemeleri kaldırmıyor. Şirketleri hedeflerine ulaştırmak için önce markayı analiz ediyor, ihtiyaçlarını anlıyor, pazarı yorumluyor ve stratejik bir yol haritası çıkarıyoruz. Ayrıca en kısa ve en etkin yolu seçerek şirkete zaman kazandırıyoruz. Büyüme hedeflerine tam 12’den vuracak nokta atışını yaptırıyor ve başarıya ulaşıyoruz. Çevik bir sistemle fikirleri kısa zamanda etkili bir şekilde hayata geçiriyoruz.”

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığında son dakika! Temmuz'da kaç lira zam gelecek? Kim kaç TL maaş alacak?

Milyonlarca kişinin beklediği zam müjdesi geldi! Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Maaş zammında son dakika gelişmesi!

Asgari ücrete ek zam konusunun görüşüleceği son tarih belli oldu! Artış yüzde 40 açıklanmıştı

 


Geri Dön