29 / 03 / 2024

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor!

Yıldız Entegre mimarlarla buluşmaya devam ediyor!

Yıldız Entegre her ay olduğu gibi büyük projelerde adı olan mimarlık ofisleri ile buluşmalarına devam ediyor…



Dünya çapında bir şirket olan Yıldız Entegre ve orman ürünleri sektöründe hizmet veriyor. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarında mimarlar ile buluşuyor.  Anadolu Ajansı’nın haberine göre, dünya çapında yapılmış ve yapılacak olan gelişmeleri takip ederek, kendi bünyesine uyarlayan Yıldız Entegre, Türkiye’nin öne çıkarn mimarlık ofislerinden biri olan Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık ile görüştü. 

Gerçekleşen toplantıda mimaride ve tasarımda orman ürünleri hakkında her açıdan olası durumlar konuşuldu. Yıldız Entegre ekibi, sektörün bugün olduğu yer, gelecekteki hedefleri hakkında Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık çalışanları ile karşılıklı iş ortaklığına dayalı fikir alışverişi yaptılar. 

Gerçekleşen buluşmada mimarlar Yıldız Trend ve Yıldız Home ürünlerine büyük ilgi gösterdiler.  Ürünlerin teknik detayları üzerine sorular yanıt bulurken, orman ürünleri ve mimarlığın ortak paydaları, sektörün gelişimi için atılacak adımlar, daha geniş ve kapsamlı bir iş birliği için neler yapılması gerektiği hakkında bilgiler karşılıklı bilgi paylaşımı yapıldı.

"Sektöre en iyiyi sunmak için çabalıyoruz"

Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, teknoloji ve tasarımı iç içe geçirdikleri üretimlerinde, dekor kâğıdı seçimlerinde tasarımcı ve mimarların yönlendirmelerini önemsediklerini söyledi.

Şahin sektöre en iyisini sunmaya çalıştıklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti, "Yıldız Entegre olarak Ağacın İzinde yaklaşımımızla doğadan güç alarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sahip olduğumuz bu vizyon, sektörel gelişmeleri izleyen değil, belirleyen bir şirket olma yolunda her geçen gün daha büyük adımlar attığımızın kanıtı." 


Geri Dön