23 / 04 / 2024

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası mühürlendi!

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa imara uygun olmaması nedeniyle kapısına kilit vuruldu.



Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa, imara aykırı yapılaşma nedeniyle dün mühürlendi. Mühürde, "Bu inşaat ruhsat ve eklerine aykırı olduğundan 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci maddesine istinaden mühürlenerek durdurulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Takvim'den Kenan Gürbüz'ün haberine göre; Yılmaz Özdil, 142,5 metrekare iskanlı yapıya; depo, jeneratör odası ve bodrum kat ilave edildi. Özdil'in, 310 metrekare olarak yapıldığı villaya kaçak olarak 45 metrekarelik teras ve müştemilat yaptığı belirlendi.

Yılmaz Özdil in Bodrum daki kaçak villası mühürlendi!

"EVRAKTA SAHTECİLİK"

AK Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kayhan ise Özdil'in villasına kısa süre içerisinde inşaat ruhsatı veren Bodrum Belediyesi'nin imar ruhsatı konusunda çifte standart uyguladığını öne sürüldü. İşadamı Kayhan, "Bodrum Belediyesi aynı tip 3 ruhsatı hemen yanı başımdaki arsalara verirken bana vermeyerek çifte standart uygulamaktadır. Ayrıca kendisine gönderilmemiş bir belgenin fotokopisini resmi gerekçe olarak bana göndererek resmi evrakta sahtecilik yapmıştır. Suç duyurusunda bulunacağım. Ruhsat konusunda mağdur edilen çok kişi var" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil in Bodrum daki kaçak villası mühürlendi!


Geri Dön