19 / 04 / 2024

Yozgat'ta 4.1 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Yozgat'ta 4.1 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Eskişehir Mahallesi 2. Mıntıka Köyündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Ocak'ta yapılacak...



Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Eskişehir Mahallesi 2. Mıntıka Köyünde yer alan konut imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 175 bin lira olarak belirlenen gayrimenkulün ihalesi 15 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğünden:

1) Aşağıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen Yozgat ilinde bulunan, hisseli taşınmaz mallardaki Hazine hissesine isabet eden miktarlar ile mülkiyeti Hazine'ye ait taşınmaz malların satış ihaleleri, 2886 satılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca Açım Teklif Usulü ile hizalarında gösterilen tarih ve saatlerde tarih ve saatlerde Yozgat Milli Emlak Müdürlüğünde (Yeni Valilik Binası 1. Katında) Milli Emlak Müdürü odasında toplanacak olan komisyon huzurunda yapılacaktır.

2) Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde ücretsiz olarak görülebilir.

3) İsteklilerin her taşınmaz mal için ayrı ayrı olmak üzere belirtilen gün ve ihale saatine kadar geçici teminat makbuzunu veya teminat mektubu ile ikametgah ilmuheri, nüfus cüzdanı sureti veya tasdikli bir örneği,ortak katılım halinde ortak girişim beyannamesiyle birlikte komisyona müracaat etmeleri zorunludur.

4) Başkaları adına ihaleye iştirak edeceklerin noter tasdilşi vekaletnameyi, Tüzel kişilerin ise yılı içerisinde alınmış Ticaret ve Sanayi Odası belgesini, yetki belgesini ve imza sirkülerini ibraz etmeleri zorunludur.

5) Posta ile yapılacak müacaatlarda meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.

6) İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

7) Hazine'ye ait taşınmaz malların satışı KDV'ye tabi olmadığı gibi bu satış ve devir işlemleri sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan muaftır.

8) Satışı yapılan taşınmaz mallar satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 yıl süre ile emlak vergisinden muaftır.

9) İsteklilerden istenilen belgelerin aslının veya noter tasdikli suretlerinin ibraz edilmesi zorunludur.

Yozgat ta 4.1 milyon TL ye satılık konut arsası!
 


Geri Dön