24 / 04 / 2024

Fiyat artışı devam ediyor! İşte internete gelen zam...

Fiyat artışı devam ediyor! İşte internete gelen zam...

Döviz kurlarında yaşanan yükseliş ve artan enflasyonun yarattığı zam furyasına bir yenisi daha eklendi. Türk Telekom, sabit internet fiyatlarına yüzde 23'ü bulan oranlarda zam yaptı.



1 Haziran tarihinden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlar da belli oldu. Sabit internet tarifelerinde yılbaşında yüzde 22'yi bulan oranlarda fiyat artışı yapan Türk Telekom, Haziran ayının ilk gününde de yüzde 13 ile yüzde 23 arasında değişkenlik gösteren yeni zamları da duyurdu. Son zamla birlikte 2021 yılından bu yana Türk Telekom'un sabit internet tarifelerinde yüzde 43'ü bulan oranlarda artış gerçekleşti.

Fiyat artışı devam ediyor! İşte internete gelen zam...

İşte yeni fiyatlar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön