26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar?

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar?

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? sorusu emeklilerin sıklıkla sorduğu sorular arasında yer alıyor. İşte detaylar!



ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE NE KADAR PROMOSYON VERİYOR 2022?

Her bankanın emekli promosyon miktarı farklılık göstermektedir. İşte Ziraat Bankası promosyon ödemesi için belirtilen detaylar da şu şekildedir:

1.500 TL altında emekli aylığı alan vatandaşlar, 500 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli aylığı alan kişiler, 625 TL, 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alan vatandaşlar da750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR? ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Ziraat bankasından promosyon almanın belli başlı şartları bulunmaktadır. İlk olarak da Ziraat Bankası, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen emekliler için maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca bankadan alacaklarına dair başvuruda bulunup, taahhüt vermeleri gerekiyor. Ziraat Bankasından birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşteriler için de ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanıp, emeklilerin hesaplarına geçmektedir.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİNE NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

  • Ziraat Bankasını tüm şubeleri vasıtasıyla,
  • Ziraat Bankası İnternet Şubeleri ile,
  • Ziraat Mobil indirerek de başvuru yapabilirsiniz,
  • Her ilde bulunan Ziraat Bankası ATM'ler aracılığıyla,
  • Telefonunuzun SMS bölümünden,
  • Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi ile emekli promosyon ödemesine başvuru yapabilirsiniz.

4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra "TC Kimlik Numarası"nı yazıp, SMS gönderen emekli vatandaşlar, Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranıp, promosyon için onayları alınmaktadır.

Scooter kullanıcıları ve ticari araç sahiplerini ilgilendiren yeni düzenleme! Bunları yapmak zorunlu!

Asgari ücrete üçüncü zam müjdesi! İşte asgari ücret için yeni zam açıklaması!

Avrupa’da doğal gaz krizi artıyor! Elektrikli soba için Türkiye’nin kapısı çalındı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön