16 / 04 / 2024

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.



Haziran 2014 tarihinde,Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nin Kemer Mevkii'ndeki 9 bin 912,65 metrekarelik alanının Gençlik Merkezi yapılması için Spor Genel Müdürlüğüne tahsis eden Kdz. Ereğli Belediyesi'nin Fen Lisesi ile Gençlik Merkezi arasındaki alanın spor tesislerinin yapılması yönünde değerlendirmeye çalıştığı belirtiliyor. 


SPOR TESİSLERİ DE GEREKİYOR 


Spor Genel Müdürlüğü'ne devri tamamlandıktan sonra ihale edilen Gençlik Merkezi'nin inşaatına hemen başlanılmış ve zemin etütlerinin ardından da kazıklar çakılarak temeli atılmıştı. 


Temel inşaatı bitirilen gençlik merkezinde çalışmalar devam ederken, Fen Lisesi ve Gençlik Merkezi arasındaki geniş alanın değerlendirilmesine yönelik çalışmalarda, butik hastane yapılacağı açıklanmıştı. 


Bu yıl sonunda bitirileceği açıklanan Gençlik merkezinin bitişiğindeki alanda futbol sahası başta olmak üzere bir çok spor tesisinin de projelendirilmesi ile sahil alanında spor yapan vatandaşların daha geniş bir alana kavuşabileceği de vurgulanıyor. 


LİSELERDEN HABER YOK 


Bu arada aynı mevkide daha önce yapılacağı açıklanan ve şu anda öğrencileri Kadri Yılmaz lisesi'nde eğitim gören Turizm Otelcilik Lisesi ve Spor Lisesi inşaatlarıyla ilgili bir gelişme olmaması ise eleştiri konusu olmaya devam ediyor. 



Önder Gazetesi


Geri Dön