24 / 04 / 2024

  Arçelik buzdolabı alacaklar dikkat! Yılbaşı öncesi 1000 TL'lik indirim... İşte 25 Aralık fiyat listesi

  Arçelik buzdolabı alacaklar dikkat! Yılbaşı öncesi 1000 TL'lik indirim... İşte 25 Aralık fiyat listesi

Arçelik, Aralık ayına özel kampanyanın detaylarını duyurdu. Evini yenilemek isteyenlerin çok işine yarayacak,  Tasarruflu imkanlardan faydalanıp Buzdolabı almak isteyenler, Arçelik 284630 EI No Frost Buzdolabı ne kadar? sorusunun cevabını merak ediyor.



No Frost Nedir? Avantajları Nelerdir?

No Frost beyaz eşya türlerini diğer ürünlerden ayıran en önemli özellik evaporatör adı verilen ayrı bir haznelerinin mevcutluğudur. Bu hazneden çıkan buhar, kanallar sayesinde buzluğa ulaşır.  Birkaç dakika içerisinde var olan buzlanmalar çözülür ve sağlıklı bir kullanım sağlanır. Bu sayede buzlukta korunan cam şişeler kırılma ya da çatlama yapmaz.

  Arçelik buzdolabı alacaklar dikkat! Yılbaşı öncesi 1000 TL lik indirim... İşte 25 Aralık fiyat listesi

No Frost ürünlerinin pek çok özelliği vardır. Bunlardan ilki bu buzdolaplarında ve derin dondurucularda saklanan besinlerin değerlerinin çok daha uzun süre muhafaza edilebilmesidir. Ayrıca bu ürünler çok daha az güç tüketir. Karlanma ve buzlanmaya yer vermemesi ekstra bir temizlik ihtiyacı da gerektirmez. Tüm bu özellikler sayesinde No Frost özellikli beyaz eşyalar tüm kullanıcıların gözünü üzerine çekti.

 
No Frost Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Buzdolabı bir evin olması gereken en zaruri beyaz eşya çeşitleri arasındadır. No Frost teknolojisi, verdiği imkanlar sayesinde buzdolabı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktadır. Beklentiler de buzdolabı seçerken önemlidir. Gelişen teknoloji No Frost buzdolaplarının farklı özelliklere sahip olması üzerinde etkilidir. Buzdolabının hacmi ve büyüklüğü gibi kriterler göz önünde tutularak seçim yapılırken kullanılan No Frost teknolojisinin özellikleri de incelenmelidir. Dondurucu haznesini sık kullanan kişiler, No Frost özellikli derin dondurucu modelleri arasından seçim yapabilir.

ARÇELİK 284630 EI NO FROST BUZDOLABI 25 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.arcelik.com.tr

Arçelik 284630 EI No Frost Buzdolabı  satış fiyatı: 24.679 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 25 Aralık 2022 tarihinde saat :23:53'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.67 Türk Lirası, euro 19.83 Türk Lirası, altının gramı ise 1079.59 Türk Lirası değerinde.

2023'te ne kadar alacaklar! Bakanların maaşı belli oldu...

Elektrikli araç satışı yüzde 157 arttı! Dünya devleri Türkiye'yi seçti...

Edebiyat öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? 2023'te ne kadar maaş alacaklar?


Geri Dön