18 / 04 / 2024

0.99 faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir?

0.99 faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir?

Dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan; ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlar için 3 ayrı paket halinde konut finansmanı sunulacağını dile getirdi. İşte tüm detaylar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü Kabine Toplantısı'nın ardından yapmış olduğu açıklamalar, vatandaşların ilgisini çekti. İlk kez konut sahibi olacaklar için 3 ayrı paket halinde konut finansmanının sunulacağını duyuran Erdoğan’ın açıklamalarının ardından kredi detayları araştırılmaya başlandı. 

Dar ve orta kesim aileleri ev sahibi yapacak olan 0.99 faizli konut kredisi verecek bankalar ise merak konusu oldu. 0.99 konut kredisi faiz oranı ile birlikte 10 yıla kadar vade seçeneği sunulacağını açıklayan Erdoğan, ekonomide yaşanmakta olan gelişmeleri yakından takip ettiklerini, çözüm için ise vatandaşın yararına sunmak için çeşitli destek paketi çalışmalarının yürütüldüğünü ifade etti.

0.99 faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir?

Ev sahibi olmak isteyenler için 3 farklı model ile finansman sağlanacağının müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birinci pakette, ilk defa tek konut sahibi olacak vatandaşımıza 2 milyon değere sahip birinci el satın almamalar için 10 yıla kadar vadeli ve aylık yüzde 0.98 faizli konut kredisi sağlıyoruz. Konut değeri 2 milyon lira ile sınırlı bu paket aylık 0.89 faizli konut kredisi içeriyor.” ifadelerini kullandı.  
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön