20 / 04 / 2024

0.99 faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir?

0.99 faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir?

Dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan; ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlar için 3 ayrı paket halinde konut finansmanı sunulacağını dile getirdi. İşte tüm detaylar...



İlk defa ve tek konut sahibi olacak vatandaşlara, 2 milyon liraya kadar değere sahip birinci el satın almalar için (Sıfır konut) 120 ay vadeyle ve aylık yüzde 0.99 faizli konut kredisi verilecek. 

TgrtHaber'de yer alan bilgilere göre; hem birinci el hem de ikinci el konutlarda geçerli olacak, konut değerinin en az yarısı 1 Nisan 2022'den önce açılmış döviz tevdiat hesaplarının bozdurulması veya fiziki altınların Merkez Bankası'na satılarak karşılanması şartı ile alınacak konutlar için 0.89 faizli konut kredisi kullandırılacak.

0.99 faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır, şartları nelerdir?

0.99 faizli konut kredisi veren bankalar hangileri?

0,99 faizli konut kredisi verecek olan bankalar hakkında henüz hem resmi kanallardan hem de bankalardan bir açıklama gelmedi. Ancak avantajlı konut kredilerinin daha öncede olduğu gibi 3 kamu bankası Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın sağlaması bekleniyor. 

Konut sahibi olmak isteyenlere müjde! 0,99 faizli konut kredisi verilecek!

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı! 

TOKİ binlerce ucuz konut için düğmeye basıyor! Ev sahibi olmak için tarihi fırsat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön